Waardevolle input enquête Corso Valkenswaard 2021!

Eind september hebben we een online enquête gedeeld via onze social media kanalen en website. Maar liefst 341 mensen hebben de enquête ingevuld. Bezoekers geven de weekend-editie van 2021 een 7,9! Meer informatie over de enquête vind je op corsovalkenswaard.nl.

We willen alle deelnemers bedanken voor jullie tijd, antwoorden en ook de vele tips! Deze informatie was voor het stichtingsbestuur de aanleiding om eens goed na te denken over onze toekomst. We hebben een werkgroep van corsovrijwilligers opgericht. Zij hebben een advies voor het stichtingsbestuur en de voorzitters van de bouwgroepen geschreven. Daarmee hebben we samen mooie stappen kunnen zetten voor een vernieuwd Corso Valkenswaard. We begrijpen dat veranderingen best spannend kunnen zijn, maar we vinden het ook belangrijk om keuzes te durven maken zodat we onze bezoekers blijven boeien. Nu en in de toekomst.

Inkijkje Corso 2022. Een tweetal zaken die we nu al graag met jullie willen delen:

🌸 We blijven een jaarlijks thema hanteren. In 2022 is het thema: “Wereldse feesten”. Een thema dat we al eerder presenteerde. Maar dit mooie thema gaan we dit jaar dus zeker laten zien!

🌸 Corso 2022: wordt twee dagen! Op zaterdag komen er dahlia objecten. Welke we net als in 2021 verspreid gaan neerzetten in het centrum van Valkenswaard. En op zondag: de parade! Uiteraard willen we de spanning van het vertrek vanuit de corsotenten tot en met rondrijden en vermaken van publiek weer meemaken.

Meer informatie volgt nog. Ook de werkgroep is samen met het bestuur nog diverse details aan het uitwerken. Gesprekken met diverse partners worden en gaan nog gevoerd worden. Waar we zeker ook mee aan de slag gaan is dat we juist ook andere (vrijwilligers)organisatie en groepen buiten Valkenswaard oproepen en gaan benaderen om ook een dahlia object te gaan maken zodat de zaterdag van het corsoweekend al een leuk en kleurrijk centrum gaat opleveren. Dit als opbouw naar de parade van zondag!

Houdt onze ‘socials’ en website in de gaten.